onsdag 22. februar 2012

Ivrig modell...

Dere kan tro mannen ble kjempeivrig da jeg ba han stille opp som modell. Men så lenge jeg lovet å klippe bort hodet, (trenger en hårklipp sier han) så gikk det greit. Og det skulle igrunn bare mangle om han ikke stiller opp for å vise frem Kjekkasgenseren jeg har strikket til han.
Han har brukt den flere ganger i vinter allerede, så jeg tror han er fornøyd. Selv er jeg også ganske fornøyd, men jeg må nok sette meg litt inn hvordan jeg skal få sydd i armene på penest mulig måte. Tips anyone?

Kragen foran var heller ikke så lett å sy pent synes jeg, men det ble greit til slutt. Dessuten har jeg valgt å bruke kragen som opprinnelig er på kjekkasgenseren for barn, fornøyd med det.


Som mange av dere sikkert vet allerede er oppskriften fra Pickles, og den er strikket i dobbel 3-tråds abuelita. Herlig mykt garn! Jeg brukte over 100 gram mindre enn det som står i oppskriften, så nå kan dere lure på hva som er på pinnene til lillegutt om dagen;)

En annen ting: Dere tror meg kanskje ikke, men hittil i år har jeg kun strikket med garn fra lageret, jeg har ikke kjøpt et eneste nøste enda! 

4 kommentarer:

SiljeVanilje sa...

Denne ble kjempefint! Jeg synes det ser ut som du har klart å sy på armene ganske så fint, men jeg er enig med det at det kan være litt vrient. Oslo-anorakken i forrige innlegg var også nydelig!:)

God onsdag!

Silje sin blogg sa...

for en flott genser! sånn ville nok kjekkassen min likt å få også! men jeg klarer nok ikke å strikke den er jeg redd:(

Siren sa...

Utrolig fin! Visste ikke at denne fantes til voksne og. Godt tips:)

Synnøve sa...

Wow så lekker!! Jeg ser for meg at det kanskje hadde gått an å strikke ermene fast? dvs plukke opp samme maskeantall som på ermene, også strikke/felle sammen.