mandag 13. desember 2010

Body til en liten gutt

Nå har jeg strikket denne bodyen fra boka "myk start" igjen. Den er strikket i Drops Alpaca, så den burde være varm og god. Matchene tøfler måtte også til =)Den er strikket på oppdrag til ei venninne som trengte en liten barselgave. Nå skal jeg ikke ta på meg flere oppdrag for andre på en stund. Jeg rekker jo ikke å strikke noe til min egen mage som vokser med stormskritt...

4 kommentarer:

Lykkelinn sa...

Så utrolig fin den var! Har laget noen versjoner av denne jeg også, og tror den er veldig ålreit å bruke. Du må lage en til deg selv også, sånn at vi får testet ut om det er noe hjelp i det vi gir bort! ;)

Når er terminen din, forresten? Håper du rekker å strikke litt, regner med at du også har drømt om å strikke til din egen?

Britta of Norway sa...

Jeg har hørt rykter om at den er veldig god å bruke=) Driver faktisk med en til meg selv nå. Synes den ser aller best ut når jeg bruker Abuelita baby merino fra Pickles.

Jeg har termin den 14.mars. Synes tiden akkurat nå går skremmende fort;) Og ja, jeg har masse strikkeplaner!

MartheForSvarte sa...

Så flink du er Britta!

Strikker du ting for voksne også?

Britta of Norway sa...

Takk Matrhe!
Jeg klarer å strikke for store barn også, men jeg pleier ikke å gjøre det, for det tar så INNMARI lang tid...Men luer, votter, sokker og skjerf er jo greit=)