onsdag 25. januar 2012

På tide å blogge litt igjen kanskje?

Det har stått stille på bloggen en stund. Jeg har ikke gitt meg med strikkinga, men det er så mye annet som tar tid om dagen at bloggen blir nedprioritert. Jeg hadde vel igrunn tenkt å bare kutte den ut, men så syns jeg jo det er kjekt å ha en liten strikkedagbok. Det er fort gjort å glemme hva man har strikket om man ikke skriver det opp eller tar bilde av det. Når man blogger får man jo gjort begge deler=)

Her er noen av tingene som ble gitt bort til jul!


Høstvest fra Pickles til en liten kjekkas jeg kjenner på 1 1/2 år! Han syns sikkert det var en veldig spennende gave å pakke opp;)Lekeplass-sett fra Pickles til storebroren på 4 år! Her strikket jeg også en hals, men den var visst ikke med på bildet.


Vridd hals fra Pickles til svigermor. Jeg tror hun ble fornøyd, og jeg har sett henne bruke den flere ganger=)


Kjøkkenkluter til damene på jobb. Det var to par med kluter til, men de rakk heller ikke å være med på bildet. Denne oppskriften er vel også fra Pickles. 

Det var Pickles sine favoritter som ble gjenganger denne jula. Og det gikk litt fort i svingene med bildetaking og diverse, men noe er da dokumentert. I tillegg tova jeg et par tøfler til min stefar (han labber rundt og bruker de som støvsuger sier han) 

2 kommentarer:

Nina sa...

HURRA HURRA!!!
Så morro at du blogger igjen:)
Mange fine gaver du gav bort til jul, heldige mottakere:)
Stor klem til deg og Håkon;)

Silje sin blogg sa...

Mange fine gaver her da;) hadde en bloggpause etter jul jeg og!