mandag 27. februar 2012

Barnehageklær!

Etter nyttår her jeg vært flink når det gjelder garninnkjøp. Det vil si, jeg har ikke kjøpt et eneste nytt nøste, men kun strikket med garn fra lageret. Og ikke nok med det, jeg har ikke en eneste UFO liggende (bortsett fra en dress om venter på knapper i posten) Lageret er fortsatt stort nok til å kunne strikke mange flere plagg. Men nå er jeg litt tom for ideèr egentlig. To do-lista er fortsatt lang, men jeg tenkte jeg skulle prøve å bruke litt mer garn fra lageret før jeg handler inn noe nytt.

(Bildet er lånt fra nettet)

Til høsten begynner lillegutt i barnehagen, så jeg tenkte kanskje jeg skulle begynne å strikke litt barnehageklær. Men så lurer jeg litt på hva slags klær som er kjekke å ha der? Noen tips fra dere som har barnehagebarn? Hva klarer man seg ikke uten?

8 kommentarer:

LaLa`s Loft sa...

Så bra at du slanker lagret, prøver jeg og, men......
Hals, luer, lester og ullvotter til å ha inni vottene på skikkelig kalde dager, mange ullvotter. Ullbukse og genser selvsakt :)hals eller skjærf er nr 1 etter vottene, er ofte at barna er så åpne i halsen når de er ute :) Kos deg :)

Siren sa...

Ullbukse og ullgenser, uten tvil. Luene en strikker er litt for tynne/ luftige over ørene synes jeg, liker best Reima sine med ekstra beskyttelse til ørene. Men det er jo smak og behag:) Og en heldress de kan sove med i vogna er også kjekt å ha:)

sida sa...

Helt klart ullbukse!! Jeg foretrekker ribbestrikk (2 rett 2 vrang) syns de former seg best til kroppen. (pluss perfekt for å bli kvitt restegarn!!) :-D
Ellers er jeg avhengig av genser og tynne ullsokker som de har utenpå vanlige kjøpeullsokker (alà ulvangsokker o.l.) Votter og luer kjøper jeg. Iallefall til de små. Eldstemann på 9 foretrekker mine luer <3

Silje sin blogg sa...

Jeg er så imponert over dere som får ferdig UFO`er og ikke handler garn. Jeg skal legge ut en tilståelse i bloggen min, jeg har nemlig vært på salg.....

Lykkelinn sa...

Her følger jeg med, mine skal jo også i barnehagen til høsten, så jeg må også ha tips om barnehageklær!

Strikketine sa...

Hei, her var det mye fint! Kjekkasgenseren så veldig fin ut! Mitt beste tips til barnehagen er lue-hals i ett og passe tykke ullvotter, gjerne tovet, til å ha inni tynnere vind votter, uslåelig i kaldt og surt vær! Og selvfølgelig ullbuke og genser eler hel dress.. Ha en fin torsdag!

Husmorspira sa...

Hei, så morsomt å finne bloggen din! Kun kikket over de to frste sidene foreløpig, men kjenner igjen nesten alt som ting jeg har hatt lyst til å lage eller har laget!
Tror jeg må bli følger her, for her var mye inspirasjon i min stil :)

ANNEPÅLANDET sa...

Ribbestrikket ullbukse greier man seg ikke uten! Veldig fint å bruke opp garnrester - kan jo strikke striper for eksempel. På Sandnesgarn sine nettsider er det gratismønster til ulike garntykkelser (Sisu og Smart). Ullsokker - også utmerket til garnrester. Og så kan man jo belønne seg selv og kjøpe helt nytt garn til en fin genser til slutt!

Takk for kommentar på bloggen min! Håper det var en god drøm og ikke et mareritt... :-D

God søndag!