tirsdag 26. oktober 2010

Julekuler!
Jeg gleder meg til denne boka kommer i posten=) Det er sikkert flere av dere som er medlem i hobbyklubben, og dette er månedens bok. Jeg ser den er utsolgt i mange nettbutikker allerede.

Jeg leste i lokalavisa idag at de to herrene har vært på boksignering hos den lokale Husfliden, og de var et populært besøk. Det sto også sitert at i Paris så selger man slike hjemmestrikkede julekuler for opp til 800 kr stykket! Da er det jo flott at jeg forhåpentligvis kan klare å lage mine egne. Og kanskje tegne noen egne mønster etterhvert. Jeg er ferdig med min siste eksamen allerede 2. desember, så da kan jeg strikke med god samvittighet på kveldene frem mot jul.

Neste uke er det min tur til å holde strikkekveld. Jeg har ordnet en liten førjulsoverraskelse til jentene.

Jeg kan nesten ikke røpe hva posene inneholder enda.

På bildene under ser dere hva jeg har på pinnene om dagen. Det hvite skal bli et babyteppe og det blå skal bli en liten jakke. Jeg skal vise frem bilder når det er ferdig!Nå skal jeg straks ut å gå en tur i det kalde været. Ha en fin tirsdagskveld!

3 kommentarer:

Nina sa...

Åååå, nå ble jeg spent på overraskelsen. Morro:)
Gleder meg til å få julekuleboka jeg også.

Hilde N sa...

Strikkede julekuler? Er det årets juletrend? Shit. Jeg får bare begynne å spare jeg da, som er så dårlig med pinner. 800 kr sa du... Hvor mange kuler trenger man ca på et medium size tre mon tro......?

Britta of Norway sa...

Hehe, ja det blir dyrt for deg om du skal kjøpe alle kulene dine i Paris Hilde. Men det finnes jo flere muligheter; ønske seg noen, lære seg å lage selv, eller rett og slett ha et juletre som ikke er trendy i år;)