fredag 25. mars 2011

Visittgave!

I mange år har jeg jobbet i blomsterbutikk. Det førte til at hver gang det var en anledning hvor jeg kunne vært den heldige mottaker av en blomsterbukett fikk jeg alltid denne kommentaren: "Det er liksom ikke noe vits å kjøpe blomster til deg, siden du jobber i blomsterbutikken selv" Så da fikk jeg aldri blomster da, selv om jeg gang på gang prøvde å si at det var minst like koselig for meg å få blomster som for alle andre.

Det er litt det samme prinsippet når det gjelder å strikke. "Du strikker jo så mye selv du så...." Derfor synes jeg det er litt ekstra koselig at selv om jeg strikker selv, så tør folk å gi meg hjemmestrikkete plagg i gave til bebisen. Denne morsomme vesten fikk jeg av Nina her om dagen. Den er stor i størrelsen, så vi får ikke brukt den på en stund, men jeg er sikker på at lillemann vil synes vesten er helt topp og stas å ha på seg når han bare blir stor nok.


Morsomme detaljer5 kommentarer:

Tante Mari sa...

Kjempesøt! Men det var jo flere som turte å strikke til dere ;)

Britta of Norway sa...

Det kommer, det kommer:)

Nina sa...

:) Gøy å gi bort noe som blir satt sånn pris på:) God helg!!

Lykkelinn sa...

Det høres kjent ut, jeg har også jobbet i blomsterbutikk (ved siden av studier) og tror det bare er mamma som tør å kjøpe blomster til meg. Ja, også Mannen da! Men strikke til meg, DET er det nok bare mamma som gjør. Kjempefin vest, kan tenke meg at lillemann blir finfin i den etterhvert!

Hilde N sa...

Så utrolig fin!! Morsomt med hjemmelagde gaver da. Men skjønner jo at folk er skeptisk til å strikke til deg. Du har jo strikket alle varianter og fasonger og farger selv :) Du er for flink.