søndag 25. september 2011

En liten høstvest!

Nå som det begynner å bli litt kjøligere både ute og inne (joda, vi har varmen på altså, men det merkes likevel) tenkte jeg at det var kjekt med en liten vest. Ikke for varmt og ikke for kaldt. Valget falt på høstvesten fra Pickles som jeg har strikket et par ganger før. Jeg synes det er vanskelig å finne fine oppskrifter på vester til gutt, men denne liker jeg.Vesten er strikket i størrelse 1 år, lillegutt er snart 7 mnd og er igrunn liten for alderen, men den sitter som støpt. Så enten er den liten i størrelsen eller så strikker jeg veldig stramt. For både garn og pinner er helt etter oppskriften! Daysiene gikk fryktelig tregt i starten, men med god hjelp fra Ulla, ble det fart på sakene. Det er koselig å bytte litt strikk på strikkekveldene=)


Nå er jeg lei mamma!

4 kommentarer:

Småregn sa...

De er små i størrelsen :) Jeg har strikket flere slike, og alle ble mindre enn antatt. De er så fine! En av mine favoritter!

Synnøve sa...

Hihi, for et koselig bilde dette siste :) Høstvesten er fin, men dette er faktisk den første jeg har sett som er strikket til gutt! Den ble veldig fin :) Babys uldne undertrøje er også fin til gutt :)

Monstermønster sa...

Hoho, han er rimelig lei på slutten der, digger bildet!

De er små i størrelsen har jeg lest på flere blogger.

ellen sa...

heregud bk! du er så flink!
jeg har streva meg gjennom en myk start bukse nå, og mer avansert blir det nok ikke på en stund! den turkise og den høyhalsa var superfine! vesten også, daisyene har jeg sett på, men gir opp før start!
ellen