mandag 22. november 2010

Jeg fant, jeg fant!

Jeg rotet litt i garnlageret mitt i helga, og da fant jeg igjen en liten fana-body. Den var nesten helt ferdig allerede, og jeg vet egentlig ikke helt hvorfor jeg har lagt den bort...Jeg sydde på et par knapper og la den i bunken til lille-gutt, denne får jeg jo helt sikkert bruk for=)
Strikket i Dale baby-ull fra et hefte som heter Klassisk baby.

I tillegg har jeg strikket en liten hentedress. Jeg mistenker at den er litt i største laget, så jeg må nok igang med et lite hentesett til, for å være på den sikre siden;)

Denne dressen er strikket i Merino silk fra Pickles. Jeg har hatt garnet liggende lenge i håp om at jeg skulle få brukt for det til nettopp en liten myk dress. Planen var å bruke blått garn på kantene hvis det var til gutt, og selvfølgelig rosa om det skulle være en liten jente. Det er oppskrift på en lue som passer til dressen, så den skal også lages. Oppskriften er fra Dale og står i heftet "hentesett".

Noen av oss jentene fra strikkeklubben tok turen til åpen dag på Pickles i helgen. Heldigvis var vi tidlig ute og slapp å stå i den laaange køen som bygde seg opp. Vi fikk med oss noen god-biter hjem og jeg tror faktisk at jeg skal klare å la være å handle noe mer garn før jul nå...

Ja, også sendte jeg med ei lue til søstra mi som var her på fredag. Lua var et prøveprosjekt for å telle antall masker, og den ble i mine øyne altfor stor. Men søstra mi liker store luer og dermed passet den jo perfekt til henne=) Lue er strikket i Abuelita tjukk merino fra Pickles. Mønsteret finner du her.

1 kommentar:

Anonym sa...

Fin body! Heldig han gutten din :) Mari