fredag 25. februar 2011

Monteringsjobb

Forrige uke fikk jeg hekleånden over meg. Så i løpet av noen dager (ja, jeg er i permisjon) heklet jeg 60 oldemorsruter! Det tar jo ikke så mange minuttene med hver rute når man bare kommer igang.


Jeg har 4 typer ruter som er ensfarget, gule, turkise, mørkeblå og lyseblå. Og så har jeg 4 ulike med hver sin hovedfarge i ytterkant. Dvs 8 ulike ruter. Jeg tror jeg har blitt enig med meg selv om hvordan jeg skal legge opp mønsteret.Men jeg er litt usikker på hvordan jeg skal montere dette teppet. Har nemlig aldri laget noe slikt før. Har forstått det sånn at man kan hekle rutene sammen, men jeg innbiller meg at det er like enkelt å sy for hånd. Noen som har noen tips? Så får jeg se da, om jeg kan presentere det ferdige resultatet i løpet av helga=)

5 kommentarer:

Lina sa...

Så fin blogg du har :) Og så utrolig flink du er!! Den bodyen du laget til Isac var helt nydelig! Du kan høre med Christine om montering, vet at hun har gjort det. Kos deg alt du kan de siste dagene.. Plutselig er du mamma! Lykke til med alt! Håper vi ses snart :)

Klem Lina

Anonym sa...

Du er effektiv altså! Fine farger =)

KLem Hilde

Lykkelinn sa...

Så fine farger - og jammen er du effektiv!

Jeg pleier å hekle en kant med fastmasker rundt hver rute, og så hekle dem sammen i rader som til slutt hekles sammen til et teppe. Pass på at du bruker samme farge på fastmaskene som når du hekler sammen, ellers synes jeg det ser litt rart ut... Mulig du får det like fint med å sy dem sammen, men hekling i rader pleier i hvert fall å bli veldig fint!

Hilde N sa...

Gud a meg, åssen får du tid til alle prosjektene dine? Imponert assa!

Britta of Norway sa...

Lina: Takk, takk. Hadde vært så koselig om vi ikke kunne treffes i løpet av våren altså=)

Lykkelinn: Takk for tips, jeg har brukt en blanding av hekling og synål i og med at fargene er ulike rundt kantene. Syns ikke det ble så værst. Skal snart legge ut det ferdige resultatet!

Hilde og Hilde: Takk og takk. Husk at jeg er i permisjon og ikke orker så mye annet enn å være i nærheten av sofaen da;)